capcelera

Docència

El Departament desenvolupa la seva activitat docent amb la impartició de docència en titulacions oficials adaptades a l'Espai Europeu d'Educació Superior, com Graus i Màsters, en cursos de Formació Contínua i en el Programa Sènior que dirigeix la UdL. En l'actualitat, tres PDI del Departament coordinen tres màsters Universitaris: el Màster Universitari en Gestió Forestal i Recursos Naturals al Mediterrani / Mediterranean Forestry and Natural Resources Management (Erasmus Mundus), el Màster de Incendis Forestals. Ciència i Gestió Integral i el Màster de Protecció Integrada de Cultius. Així mateix, fruit de les relacions que manté amb diferents centres de recerca i universitats de tot el món, al llarg de l'any, imparteix docència en diversos centres internacionals.

Els perfils docents o matèries que s'imparteixen des del Departament són els de: Biologia, Biotecnologia Vegetal, Cultius extensius, Ecologia, Ecofisiologia forestal i de cultius, Entomologia, Genètica i Millora vegetal, Incendis forestals, Mètodes estadístics, Patologia vegetal, Pascicultura i Silvicultura. El Departament participa en setze titulacions oficials.
 
 
  
 
Dos PDIs del Departament han estat guardonats amb la distinció Jaume Vicens Vives que té la finalitat de premiar l'excel·lència en la docència universitària. El Dr. Antonio Michelena en 2007, a titol colectiu, per un projecte de innovació docent i en 2012 el Dr. Carlos Cantero, a nivel individual, per su activitat acadèmica.

 
 
 

 

Darrera modificació: 29/03/2017
Imprimir Enrera Pujar


Inici | Accessibilitat | Sobre el web | Mapa | Avís legal | Contacte
© 2012 Universitat de Lleida - Av. Alcalde Rovira Roure, 191 - E25198 Lleida - Tel. (+34) 973 702 524 - Tots els dret reservats
Ombra